Accountmanager Consultancy sales

Jij wilt carrière maken en succes hebben in sales. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Je zult hard en slim moeten werken, maar vooral de psychologie van de beslissers moeten begrijpen. Hoe denken en handelen directeuren, aandeelhouders en investeerders? Wat moet je wel zeggen en wat juist niet. Als accountmanager consultancy sales ga je communiceren op topniveau.

Hoe leer je dat?

Je krijgt een intensieve ‘on the job’ training van succesvolle collega’s die in dezelfde functie begonnen zijn. We luisteren dagelijks gesprekken terug en geven je direct feedback en concrete tips. Je leert op basis van gesprekstechnieken en goede argumenten de juiste mensen overtuigen. Concrete stappen in dit traject zijn:

  • Hoe bereik je de ‘decision maker’?
  • Hoe wek je interesse voor je verhaal?
  • Hoe maak je daadwerkelijk een afspraak?
  • Hoe neem je bezwaren weg?
  • Hoe presenteer je ICC aan tafel?
  • Hoe onderhandel je over prijzen?
  • Hoe sluit je een deal?

Waar leer je dit?

ICC Consultants is gespecialiseerd in financieringsvraagstukken en risicomanagement voor grote bedrijven. Naast ervaren inhoudelijke collega’s hebben we een actieve sales- & marketingafdeling. Hier ga jij aan de slag en zorg je er voor dat we aan tafel komen bij de juiste bedrijven. Met 40 collega’s werken we in een leuke en inspirerende werkomgeving in het centrum van Utrecht (boven de Bijenkorf).

Wat vragen wij?

Een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt ambitie, doorzettingsvermogen en interesse in ondernemen en het bedrijfsleven. Je praat gemakkelijk met iedereen, je gaat doelgericht te werk en je houdt van scoren.

Wat bieden wij?

Je eigen ‘ontwikkelprogramma’ staat centraal. Je doorloopt in een jaar alle trainingen om een succesvolle accountmanager te worden. Je krijgt een vast fulltime contract met een vast salaris en een bonusregeling die meegroeien met jouw prestaties. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en werk je in een jong en internationaal team met elke vrijdag een borrel.

Interesse?

Wil je van gedachten wisselen over deze functie neem dan contact op met Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met korte motivatie via onderstaand formulier te versturen. We beslissen snel. Binnen een week weet je of je bij ons kunt starten of niet.

Solliciteer met je CV
 

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter