Accountmanager Consultancy sales

Jij wilt carrière maken en succes hebben in sales. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Je zult hard en slim moeten werken, maar vooral de psychologie van de beslissers moeten begrijpen. Hoe denken en handelen directeuren, aandeelhouders en investeerders? Wat moet je wel zeggen en wat juist niet. Als accountmanager consultancy sales ga je communiceren op topniveau.

Hoe leer je dat?

Je krijgt een intensieve ‘on the job’ training van succesvolle collega’s die in dezelfde functie begonnen zijn. We luisteren dagelijks gesprekken terug en geven je direct feedback en concrete tips. Je leert gesprekstechnieken, scripts maken, sales funnel managen en op basis van goede argumenten de juiste mensen overtuigen. Concreet leer je;

  • Hoe je de ‘decision makers’ vindt en bereikt;
  • Hoe je een beslisser geïnteresseerd krijgt in je verhaal;
  • Hoe je een concreet vervolggesprek krijgt;
  • Hoe je jezelf aan tafel presenteert;
  • Hoe je bezwaren wegneemt;
  • Hoe je onderhandelt over prijzen en deals sluit;
  • Hoe je successen viert!

Waar leer je dit?

ICC Consultants is een adviesbureau gespecialiseerd in financieringsvraagstukken en risicomanagement voor grote bedrijven. Naast ervaren inhoudelijke collega’s hebben we een actieve acquisitieafdeling. Hier ga jij aan de slag en zorg je er voor dat we aan tafel komen bij de juiste bedrijven om nieuwe opdrachten binnen te halen. Met 40 collega’s werken we in een leuke en inspirerende werkomgeving in het centrum van Utrecht (boven de Bijenkorf).

Wat vragen wij?

Een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt ambitie, doorzettingsvermogen en interesse in ondernemen en het bedrijfsleven. Je praat gemakkelijk met iedereen en je gaat doelgericht te werk.

Wat bieden wij?

Je eigen ‘ontwikkelingsprogramma’ staat centraal. Je doorloopt in een jaar alle trainingen om een succesvolle accountmanager te worden. Je krijgt een vast fulltime contract met een vast salaris en bonus die meegroeien met jouw ontwikkeling. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en werk je in een jong en internationaal team met elke vrijdag een borrel.

Interesse?

Wil je van gedachten wisselen over deze functie neem dan contact op met Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met korte motivatie via onderstaand formulier te versturen.

Solliciteer met je CV
 

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter