Consultancy (afstudeer)stage centrum Utrecht

Ben jij geïnteresseerd in bedrijven en hun financieringen? Wil je afstuderen in het bedrijfsleven en zien hoe jouw bevindingen in de praktijk gebracht worden door onze consultants? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling debt advisory zoeken wij een student die alle ins en out over Basel IV kan onderzoeken.

WAT IS DE AFSTUDEER OPDRACHT
We zijn zeer geïnteresseerd in de effecten van Basel IV op de Nederlandse zakelijke financieringsmarkt. Hoe gaan de banken met de invoering van de Basel IV richtlijnen om? Wat betekent dat voor de kredieten die ze verlenen aan het bedrijfsleven en wat betekent dat voor ons als onafhankelijk financieringsadviseur voor dat bedrijfsleven? Een van de uitdagingen is dat je deze vrij complexe en technische materie toegankelijk kunt maken voor beslissers in het bedrijfsleven. Jouw onderzoek zal ook de basis zijn voor interessante ‘markets insights’ die we regelmatig over dit onderwerp aan onze relaties gaan sturen. Daarnaast werk je een gedeelte van je tijd mee binnen het adviesteam.

WIE BEN JIJ
Jij bent een ambitieuze Master WO student en studeert af in een financieel economische richting. Je hebt een sterke interesse in ondernemers en ‘zaken doen’. Je gaat analytisch te werk, je bent niet bang om initiatief te tonen, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en je leert snel.

DIT BIEDEN WIJ

  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand (full-time)
  • Flexibiliteit ten aanzien van je startdatum en voorwaarden van je opleiding
  • Mogelijkheid om de probleemstelling en onderzoeksmethode in overleg af te stemmen  
  • Een leuke werkomgeving in het centrum van Utrecht (boven de Bijenkorf)
  • Dagelijkse feedback zodat je elke dag leert
  • Interessante carrièremogelijkheden na de stage
  • werken in een jong & internationaal team, met elke vrijdag een borrel!

INTERESSE?
Wil je je  afstudeerscriptie schrijven bij ICC? Neem contact op met onze recruiter Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met motivatie (en eventuele afstudeervoorwaarden) via onderstaande formulier op te sturen.

Solliciteer met je CV
 

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter