Financieringen Een Debt Advisor die u wilt leren kennen

Wie gaat voor u het beste resultaat halen?

Als u een debt advisor of zakelijke financieringsspecialist zoekt om u te begeleiden bij uw financieringsvraag dan zoekt u ervaring en vertrouwen. U wilt een compleet beeld van uw mogelijkheden in de hele bancaire en non-bancaire financieringsmarkt. U wilt kunnen leren van andere toonaangevende bedrijven en uiteindelijk de best passende financieringsstructuur afsluiten tegen de best mogelijke voorwaarden. Samen met ICC realiseert u dit en bespaart u veel tijd, geld en frustraties.

15 jaar toonaangevend in financieringsvraagstukken

ICC onderscheidt zich niet alleen door jarenlange ervaring en talloze succesvolle financieringstrajecten, maar ook door een geïntegreerde benadering met riskmanagement. U wilt bijvoorbeeld voorkomen dat u een scherpe financiering afsluit en dit voordeel vervolgens weer weggeeft door een veel te hoge marge te betalen op de door uw bank verplicht gestelde rente-indekking. U wilt, met respect voor de rendementseisen van uw financier, overall scherp en marktconform bediend worden en niet op één onderdeel.

Hoe gaan we te werk?

Samen met u bepalen we uw positie voordat u met uw bank(en) of andere financiers in overleg gaat. Hierdoor houdt u zelf de regie over het financieringsproces. De volgende vragen komen aan de orde:

  • Welke financieringsstructuur past het beste bij de strategie van uw onderneming? En wat vindt u belangrijk? De laagste kosten? Het grootste obligo? Meeste flexibiliteit? Minste zekerheden? Of andere zaken?
  • Welke side business (betalingsverkeer, valutatransacties, rentederivaten, L/C’s, etc.) heeft u te vergeven? 
  • Hoe sterk is uw onderhandelingspositie?

Benchmarks, modellen en ervaring

Wij voegen aan uw ervaring onze ervaring, onze systemen, rating modellen en actuele benchmarks toe. Zo halen we gezamenlijk de beste deal uit de markt en levert de samenwerking met ICC u altijd aantoonbaar meer op dan zij u kost. Daarnaast delen we onze benchmarks met u waardoor uw eigen kennis en ervaring weer verder toeneemt.

Wat is uw resultaat?

U heeft volop ruimte om te ondernemen met een financiering die qua structuur en flexibiliteit naadloos bij uw bedrijf(strategie) past. De convenanten zijn zo onderhandeld dat conflicten met uw financier voorkomen worden en de voorwaarden en tarieven zijn aanmerkelijk scherper dan zonder onze inbreng zou zijn gerealiseerd. 

Wilt u meer weten? Neem contact op met ons op 030-2328200 of per email op icc@icc-consultants.nl. Wij reageren dezelfde of eerstvolgende werkdag.

Wilt u weten hoe een bank uw onderneming beoordeelt bij een financieringsaanvraag? Vraag hier de Whitepaper aan.

Ontvang de whitepaper