Sales- en marketingstage (hartje Utrecht)

Wil je na je studie een eigen onderneming starten of de top van het bedrijfsleven in? Leer de psychologie van de beslissers begrijpen. Hoe denken en handelen directeuren, aandeelhouders en investeerders? Hoe kun je ze overtuigen? Wij leren je in deze stage doelgericht communiceren op topniveau.

WIE ZIJN WIJ?

ICC Consultants is een adviesbureau gespecialiseerd in finance & risk management. Naast ervaren consultants hebben we een actieve commerciële afdeling. Samen met je collega’s jaag jij de commercie aan. Het binnenhalen van een nieuwe klant begint bij jou. Je gaat leads genereren en kwalificeren en meewerken aan moderne marketing campagnes.  Samen met de accountmanagers zorg je ervoor dat we aan tafel komen bij de juiste bedrijven om nieuwe opdrachten binnen te halen.

WAT GA JE DOEN?

Wij bieden je een heel praktisch opleidingstraject (‘learning by doing’) waarin je (telefonische) gesprekstechnieken leert, scripts maken, sales funnel managen en op basis van goede argumenten de juiste mensen overtuigen. Je werkt intensief met telefoon, email, LinkedIn, SharpSpring en Sugar CRM om dit voor elkaar te krijgen. Jouw werkzaamheden zijn onder andere: 

  • zoeken en kwalificeren van leads binnen onze doelgroep;
  • leads opvolgen en telefonisch introduceren van het ICC research platform bij DGA’s & CFO’s van topbedrijven in Nederland;
  • telefonisch online demo’s geven van het ICC research platform;
  • ondersteunen en meedenken bij alle aspecten van moderne B2B lead generatie in een consultancy omgeving.

WIE BEN JIJ

Jij bent een ambitieuze HBO of WO student, bij voorkeur in de richting CE, BE, (I)BM, Marketing of Economie en bent op zoek naar een werkervaringsstage. Je bent geïnteresseerd in ondernemers en wilt graag meer leren over de wereldeconomie en de manier van werken in de top van de zakenwereld. Je gaat resultaatgericht te werk, je bent niet bang om initiatief te tonen en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Vloeiend in Engels is een pre.

DIT BIEDEN WIJ

  • een stagevergoeding van € 500,- per maand (full-time);
  • een mooie bonus bij succes bovenop de stagevergoeding;
  • een leuke werkomgeving in het centrum van Utrecht (boven de Bijenkorf);
  • dagelijkse feedback zodat je elke dag leert;
  • startdatum is flexibel, bij voorkeur begin september 2021;
  • werken in een jong & internationaal team, met elke vrijdag een borrel!

INTERESSE?

Wil je meer weten over ICC of over de stage? Neem contact op met onze recruiter Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met motivatie (en eventuele stage voorwaarden) via onderstaande formulier op te sturen.

Solliciteer met je CV
 

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter