Onderneming kopen, verkopen of waarderen?

Waarbij kunnen we u van dienst zijn?

Fusies & overnames Fusies & overnames

Elke onderneming en ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: een bedrijf verkopen en overdragen aan de volgende generatie, verkoop aan het management, aan een concurrent of een participant. Het kopen of verkopen van een bedrijf is niet eenvoudig. Het overnameproces kent vele fasen waarbij complexe zaken om de hoek komen kijken. Het is daarom belangrijk om al tijdig rekening te houden met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een overname.

Vraagt u zich af wat de waarde van uw bedrijf is? Of heeft u interesse in de overname van een concurrent maar wilt u niet gelijk in beeld komen? Wilt u sparren over hoe de overnamemarkt er momenteel voorstaat en of dit voor u een goed koop- of verkoopmoment is?

U krijgt tijdens een overnameproces te maken met veel financiële, juridische en fiscale onderwerpen en er zijn vaak meerdere partijen bij betrokken. Heeft u een actieve overnamestrategie maar nog geen geschikte ondernemingen gevonden?

Overweegt u een overname en bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partner? Wij bespreken graag de (on)mogelijkheden op het gebied van fusies en overnames met u, indien gewenst in combinatie met een maatwerk financieringsoplossing.

Waarom ICC?
 

  • Staat als onafhankelijke overnamespecialist volledig aan uw kant
  • Sinds 2002 actief op het gebied van overnames
  • Eén aanspreekpunt gedurende het gehele verkoop/ overnameproces
  • M&A-, financierings- en risicomanagementkennis in één team
  • Heldere prijsstelling, resultaatgericht
  • Beschikt over een uitstekend netwerk