Meer grip op uw risico’s en betere koersen?

Waarbij kunnen we u van dienst zijn?

Valutarisico's Valutarisico's

Valutabewegingen kunnen een grote invloed hebben op uw marge, concurrentiepositie en bedrijfsresultaat. Hoe kunt u optimaal beschermd zijn tegen ongunstige koersbewegingen en zo veel mogelijk profiteren van gunstige koersbewegingen?

Koopt of verkoopt u vreemde valuta altijd spot of op termijn? Ongeacht of de koers zich in een stijgende, dalende of zijwaartse trend bevindt? Zo ja, dan kunt u uw valutabeleid verbeteren en loont het met ICC verkennend verder te praten.

ICC realiseert betere valutaresultaten en betere koersen voor u. Op basis van o.a. uw concurrentiepositie, uw calculatiekoersen, de zekerheid van het exposure en verschillende scenario’s voor de betreffende valuta, werken wij pro-actief concrete hedgevoorstellen uit.

Er is regelmatig contact tussen u en uw vaste valuta-adviseur bij ICC. Wij voorzien u van waardevolle input en u beslist vervolgens zelf of, hoe en wanneer u een transactie uitvoert. Gewoon bij uw eigen bank of broker. ICC kent de USP’s van alle banken en brokers die in Nederland actief zijn en kan u adviseren welke partij het meest geschikt is voor de uitvoering van uw valutatransacties.

Waarom ICC?
 

  • Bijna 40 jaar ervaring in het managen van valutarisico’s voor bedrijven
  • In tegenstelling tot bank en broker verdient ICC niet aan uw transacties
  • Quick wins door toepassing van slimme en moderne afdekmethodes
  • Toegang tot ICC Research met EUR/USD en EUR/GBP verwachtingen
  • Kostenbesparing door substantieel betere koersen