Uw overnamestrategie

U heeft het overnemen van bedrijven reeds onderdeel gemaakt van uw strategie of u denkt er weleens over na om uw bedrijf uit te breiden d.m.v. een overname? Maar hoe gaat dat in zijn werk? Het kopen van een bedrijf is een complex en tijdrovend proces. ICC Consultants adviseert u hierbij en zorgt voor uitvoering.

Een zorgvuldig proces

U heeft de gedachte om te groeien met uw bedrijf door concurrenten of aanpalende activiteiten over te nemen, maar heeft u al bedacht wat voor een bedrijf u wil gaan kopen, en waarom juist dan dat bedrijf?

Veel bedrijven staan in de stille verkoop. Het kopen van een bedrijf is een gevoelig proces en moet zorgvuldig worden aangepakt. ICC Consultants beschikt over een groot netwerk en is hierdoor in staat om samen met u een geschikt bedrijf te vinden dat naadloos past binnen uw geformuleerde strategie.

Wij kunnen u als geïnteresseerde koper op basis van een objectieve analyse adviseren bij de afwegingen die u moet maken. We houden rekening met uw strategie, begeleiden u bij het bepalen van de bandbreedte van de waarde, genereren overnamevoorstellen namens u, voeren en ondersteunen u bij de onderhandelingen en arrangeren financiering.

Meer informatie en vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek. Of laat uw emailadres achter. Wij sturen u dan de brochure met een concreet stappenplan.