Professioneel en ondernemend

Werken bij ICC

Organisatie

De sfeer binnen ICC is professioneel en ondernemend. Het beste resultaat voor de klant behalen staat voorop. Collega’s die uit het bankwezen overstappen naar ICC ervaren het als een enorme verademing dat ze 100% van hun tijd bezig kunnen zijn met wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn; het verbeteren van de financiering en het risicomanagement van de klant. Met circa veertig medewerkers in de gehele organisatie ken je alle collega’s persoonlijk. Er wordt veel samengewerkt en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan het succes van ICC.

Werk & Privé

Bijna 70% van onze medewerkers valt in de leeftijdsgroep 30-40 jaar. In deze leeftijdsfase gebeurt er veel in je carrière en privéleven. Wij realiseren ons dat en vinden een goede werk-privé balans belangrijk. We sturen op resultaat, maar bieden je ook de ruimte om je werktijden flexibel in te delen.

 

Samenwerken met ICC?

Waarom samenwerken?

Ben je al ondernemer of speel je met de gedachte voor jezelf te beginnen? Mogelijk kunnen we elkaar dan versterken door op projectbasis samen te werken. Wij lopen zeer regelmatig tegen allerlei vraagstukken aan bij onze opdrachtgevers die we door gebrek aan specifieke kennis en ervaring of gewoon door tijdgebrek zelf niet kunnen oppakken. Denk hierbij aan corporate treasury en cash managementvraagstukken, interim opdrachten, fiscale vraagstukken, bedrijfsverzekeringen, overname en fusie opdrachten, (financierings)vragen in de semipublieke sector, enzovoort.

Contact

Heb jij ervaring met dergelijke vraagstukken, bij voorkeur in het midden- en grootbedrijf, ben je flexibel inzetbaar en heb je ruimte voor nieuwe opdrachten? Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met inhoudelijk sterke mensen met goede commerciële vaardigheden en een krachtig netwerk. Neem voor dan vooral contact op met Esther Salomé.

Vacatures

×

Uitdagende stage Sales & Marketing

Wie zijn wij

ICC Consultants is een sterk groeiend adviesbureau gespecialiseerd in financieringsvraagstukken en risicomanagement voor grote bedrijven. We bestaan 38 jaar, zijn met ruim 40 medewerkers en hebben vele honderden mooie bedrijven als klant in heel Europa. Ons kantoor is gevestigd boven de Bijenkorf in het centrum van Utrecht (8 minuten lopen van Utrecht CS).

Wat ga je doen

Je gaat je binnen onze sales & marketing team bezighouden met het genereren van leads voor ons verkoopteam. Jij staat aan de basis van iedere nieuwe klantrelatie. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

 • monitoren en beheren van diverse online marketing kanalen (bijv. Google Adwords campagnes);
 • research doen binnen diverse marktsegmenten;
 • het up to date houden van onze database;
 • offertes uitwerken;
 • ondersteunende werkzaamheden sales team.

Wie ben jij

Jij bent een ambitieuze 3e jaar HBO student, bij voorkeur in de richting CE, BE, Marketing of Economie. Je gaat resultaatgericht te werk, je bent niet bang om initiatief te tonen. Je beschikt over een dienstverlenende instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit bieden wij

 • uitstekende stagevergoeding
 • dynamische leeromgeving, veel afwisseling
 • enthousiaste en ambitieuze werkomgeving
 • aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling
 • coaching “on the job”
 • interessante carrièremogelijkheden na de stage

Interesse?

Wil je meer weten over ICC of de functie? Neem contact op met onze recruiter Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met motivatie (en eventuele stage voorwaarden) te mailen naar jobs@icc-consultants.nl.

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter
×

International accountmanager sales – B2B - Utrecht Centrum

Ben jij een starter, of gestopt met je studie? Of succesvol in je eerste salesbaan en toe aan een nieuw uitdaging? Bij ons leer je verkopen en acquireren op directieniveau. Je bouwt een heel waardevol netwerk op van financieel directeuren en hebt daar je hele carrière profijt van. Je verdient goed en werkt met leuke collega’s op een toplocatie.

Wat ga je doen?

Binnen onze commerciële afdeling jaag jij samen met je collega’s de commercie aan en begint het binnenhalen van een nieuwe klant bij jou. Je werkt intensief met telefoon, email, LinkedIn en Sugar CRM om dit voor elkaar te krijgen. We gaan je heel praktisch opleiden (‘learning by doing’) en je start met het actief nabellen van prospects. Vakinhoudelijk leer je hoe bedrijven hun financiële risico’s managen. In de gesprekken met prospects vraag je door naar hun valutarisico’s en introduceer je ICC. Je biedt een free trial aan en geeft een demo van ons researchplatform. Gaat dit goed dan groei je snel door en ga je zelf deals closen. Je werkt vanuit ons kantoor in het centrum van Utrecht (boven de Bijenkorf).

Jouw profiel

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je kunt doelgericht communiceren, bent vasthoudend en hebt overtuigingskracht;
 • Je hebt enige commerciële ervaring opgedaan in een bijbaan;
 • Goede algemene ontwikkeling, ook op economisch gebied;
 • Je leert snel, werkt gestructureerd en bent nieuwsgierig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

 • Marktconform vast salaris afhankelijk van ervaring;
 • Lucratieve commissieregeling;
 • Pensioenregeling, 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding;
 • Training on the job en persoonlijke ontwikkelingstraject.

Over ICC

ICC is een sterk groeiend consultancy bedrijf gespecialiseerd in financieringsvraagstukken en risicomanagement voor grote bedrijven. We bestaan 38 jaar, zijn met ruim 40 medewerkers en hebben vele honderden mooie bedrijven als klant in heel Europa. We werken in een inspirerende werkomgeving in het centrum van Utrecht met jonge, hoogopgeleide mensen.

Interesse?

Wil je telefonisch van gedachten wisselen over de functie neem dan gerust contact op met Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met motivatie te mailen naar jobs@icc-consultants.nl.

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter