Professioneel en ondernemend

Werken bij ICC

Organisatie

De sfeer binnen ICC is professioneel en ondernemend. Het beste resultaat voor de klant behalen staat voorop. Collega’s die uit het bankwezen overstappen naar ICC ervaren het als een enorme verademing dat ze 100% van hun tijd bezig kunnen zijn met wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn; het verbeteren van de financiering en het risicomanagement van de klant. Met circa veertig medewerkers in de gehele organisatie ken je alle collega’s persoonlijk. Er wordt veel samengewerkt en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan het succes van ICC.

Werk & Privé

Bijna 70% van onze medewerkers valt in de leeftijdsgroep 30-40 jaar. In deze leeftijdsfase gebeurt er veel in je carrière en privéleven. Wij realiseren ons dat en vinden een goede werk-privé balans belangrijk. We sturen op resultaat, maar bieden je ook de ruimte om je werktijden flexibel in te delen. Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met inhoudelijk sterke mensen met goede commerciële vaardigheden. Neem voor dan vooral contact op met Esther Salomé.

Vacatures

×

Accountmanager New Business - B2B - Internationaal - Utrecht Centrum

Ben je succesvol in sales en toe aan een nieuwe uitdaging? Kun je goed en overtuigend communiceren? Kom dan bij ons verkopen en acquireren op directieniveau. Je bouwt een zeer waardevol netwerk op van ondernemers en directeuren waar je je hele carrière profijt van hebt. Je verdient goed en werkt met leuke collega’s op een toplocatie. Je leert veel over het bedrijfsleven en de financiële markten.

Wat ga je doen?

Het binnenhalen van nieuwe klanten begint bij jou. Je werkt intensief met telefoon, email, Adwords, leadboxer, LinkedIn, Sugar CRM en andere moderne lead generators om dit voor elkaar te krijgen. Je start direct in je functie en wij begeleiden je (‘training on the job’) zodat je professioneel en succesvol afspraken kunt maken. Je gaat zelf regelmatig mee naar die gesprekken op locatie om inhoudelijk veel te leren. Zo kun je in jouw gesprekken steeds beter de financieringssituatie en valutarisico’s van onze prospects in kaart brengen. Nadat je de afspraak gemaakt hebt volg je het hele commerciële traject en werk je nauw samen met je collega om de klant binnen te halen.

Jouw profiel

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je communiceert doelgericht, bent vasthoudend en hebt overtuigingskracht;
 • Je hebt commerciële ervaring;
 • Goede algemene ontwikkeling, ook op economisch gebied;
 • Je leert snel, werkt gestructureerd en bent nieuwsgierig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

 • Marktconform vast salaris afhankelijk van ervaring;
 • Lucratieve maandelijkse commissieregeling;
 • Pensioenregeling, 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding;
 • Training on the job en persoonlijke ontwikkelingstraject.

Over ICC

ICC is een onafhankelijk en groeiend consultancy bedrijf gespecialiseerd in financieringsvraagstukken en risicomanagement voor grote bedrijven. We bestaan 38 jaar, zijn met ruim 40 medewerkers en hebben vele honderden mooie bedrijven als klant in heel Europa. We werken in een leuke en inspirerende werkomgeving in het centrum van Utrecht met jonge, hoogopgeleide mensen.

Interesse?

Wil je telefonisch van gedachten wisselen over de functie neem dan gerust contact op met Esther Salomé: 030-8201227. Je kunt voor meer informatie ook terecht op onze website www.icc-consultants.nl Solliciteren doe je door je CV met korte motivatie te mailen naar jobs@icc-consultants.nl.

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter
×

Internationale sales stage in hartje Utrecht

Per september 2018 gelijk werkervaring opdoen in een internationale B2B sales omgeving? En naast je vaste stagevergoeding een mooie bonus verdienen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij

ICC Consultants informeert CFO’s in Europa over de belangrijkste ontwikkelingen in de financiële markten door middel van het ICC Research Platform. Op het platform verschijnen wekelijks publicaties over ontwikkelingen in vreemde valuta- en rentemarkten. We bestaan 38 jaar, zijn met ruim 40 medewerkers en hebben vele honderden mooie bedrijven als klant. Ons kantoor is gevestigd boven de Bijenkorf in het centrum van Utrecht (8 minuten lopen van Utrecht CS).

Wat ga je doen

Je gaat binnen onze jonge & internationale salesteam leads genereren voor onze account managers. Jij staat hiermee aan de basis van iedere nieuwe klantrelatie. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

 • telefonisch introduceren van het ICC research platform bij CFO’s van bedrijven in Europa;
 • telefonisch online demo’s geven van het ICC research platform;
 • het up to date houden van onze database;
 • diverse commerciële werkzaamheden binnen het sales team.

Wat leer je

Studenten die al stage hebben gelopen bij ICC geven aan het volgende te hebben geleerd:

 • doelgericht telefonisch communiceren op directieniveau in het Engels;
 • het overtuigen van financiële professionals;
 • het gebruik van verschillende moderne leadgeneratie systemen;
 • het effectief gebruiken van een CRM systeem (SugarCRM);
 • marktwerking van verschillende valuta’s en globale ontwikkelingen die relevant zijn voor grote bedrijven.

Wie ben jij

Jij bent een ambitieuze HBO of WO student, bij voorkeur in de richting CE, BE, (I)BM, Marketing of Economie en bent op zoek naar een meewerkstage (bij voorkeur 20 weken). Je gaat resultaatgericht te werk, je bent niet bang om initiatief te tonen. Je bent een echte doener en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels. 

Dit bieden wij

 • uitstekende stagevergoeding (€ 400,- per maand)
 • een mooie bonus bij succes bovenop de stagevergoeding
 • enthousiaste en ambitieuze werkomgeving
 • dagelijkse coaching “on the job” door de account mangers die met jou meewerken
 • interessante carrièremogelijkheden na de stage
 • werken in een jong & internationaal team, met elke vrijdag een borrel!

Interesse?

Wil je meer weten over ICC of de functie? Neem contact op met onze recruiter Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met motivatie (en eventuele stage voorwaarden) te mailen naar jobs@icc-consultants.nl.

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter