Werken bij ICC

Resultaatgericht

De sfeer binnen ICC is professioneel en ondernemend. Een goed resultaat voor de klant behalen staat voorop. Collega’s die uit het bankwezen overstappen naar ICC ervaren het als een enorme verademing dat ze 100% van hun tijd bezig kunnen zijn met wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn; het verbeteren van de financiering en het risicomanagement van de klant.

Je collega’s

Met circa veertig medewerkers in de gehele organisatie ken je alle collega’s persoonlijk. Er wordt veel samengewerkt en je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan het succes van ICC. Onze internationale sales & research team geeft ICC een leuk internationaal karakter. Je luncht met collega’s op kantoor of lekker aan de Oudegracht. Op vrijdagmiddag om 16 uur is het company café open voor een gezellige borrel.

Werk & privé

Bijna 60% van onze medewerkers valt in de leeftijdsgroep 30-45 jaar. In deze leeftijdsfase gebeurt er veel in je carrière en privéleven. Wij realiseren ons dat en vinden een goede werk-privé balans belangrijk. Waar binnen ICC slim en hard gewerkt wordt en een goed resultaat voorop staat, is er ook ruimte om je werktijden flexibel in te delen.