Professioneel en ondernemend

Werken bij ICC

Organisatie

De sfeer binnen ICC is professioneel en ondernemend. Het beste resultaat voor de klant behalen staat voorop. Collega’s die uit het bankwezen overstappen naar ICC ervaren het als een enorme verademing dat ze 100% van hun tijd bezig kunnen zijn met wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn; het verbeteren van de financiering en het risicomanagement van de klant. Met circa veertig medewerkers in de gehele organisatie ken je alle collega’s persoonlijk. Er wordt veel samengewerkt en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan het succes van ICC.

Werk & Privé

Bijna 70% van onze medewerkers valt in de leeftijdsgroep 30-40 jaar. In deze leeftijdsfase gebeurt er veel in je carrière en privéleven. Wij realiseren ons dat en vinden een goede werk-privé balans belangrijk. We sturen op resultaat, maar bieden je ook de ruimte om je werktijden flexibel in te delen.

 

Samenwerken met ICC?

Waarom samenwerken?

Ben je al ondernemer of speel je met de gedachte voor jezelf te beginnen? Mogelijk kunnen we elkaar dan versterken door op projectbasis samen te werken. Wij lopen zeer regelmatig tegen allerlei vraagstukken aan bij onze opdrachtgevers die we door gebrek aan specifieke kennis en ervaring of gewoon door tijdgebrek zelf niet kunnen oppakken. Denk hierbij aan corporate treasury en cash managementvraagstukken, interim opdrachten, fiscale vraagstukken, bedrijfsverzekeringen, overname en fusie opdrachten, (financierings)vragen in de semipublieke sector, enzovoort.

Contact

Heb jij ervaring met dergelijke vraagstukken, bij voorkeur in het midden- en grootbedrijf, ben je flexibel inzetbaar en heb je ruimte voor nieuwe opdrachten? Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met inhoudelijk sterke mensen met goede commerciële vaardigheden en een krachtig netwerk. Neem voor dan vooral contact op met Esther Salomé.

Vacatures

×

Senior Consultant M&A

ICC Consultants BV in Utrecht is het onafhankelijke adviesbureau voor financieringsvraagstukken en het managen van rente-, valuta- en commodityrisico’s. ICC werkt landelijk en richt zich op (familie)bedrijven en semipublieke organisaties. Wij zijn sterk gepositioneerd als onafhankelijk adviseur binnen het midden- en grootbedrijf en zouden ons team graag versterken met een gedreven Senior Consultant M&A.

Opdrachtgevers vragen ons met regelmaat of wij kunnen ondersteunen bij verkoop, fusies, overnames, waarderingen, bedrijfsopvolging, etc. Het ontbreekt ons aan de tijd en specifieke kennis om deze vraagstukken op te pakken. Hier ligt een prachtige opportunity voor een ervaren M&A/Corporate Finance professional met drang tot ondernemen.

Jouw rol?

Je gaat binnen ICC de M&A activiteiten opzetten en vormgeven. Je identificeert in je eigen netwerk en het relatienetwerk van ICC deal- en transactiemogelijkheden en gaat met partijen in gesprek om opdrachten en mandaten te verwerven. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden die noodzakelijk zijn om de opdracht succesvol af te ronden. Je signaleert cross sell mogelijkheden voor onze finance en risk management consultants.

Jouw profiel?

Je bent een ervaren Manager Corporate Finance/M&A met drang tot ondernemen. Je wilt iets neerzetten en uitbouwen in de komende jaren, maar niet op nul beginnen. Je wilt graag samen kunnen werken in een professionele omgeving waarbij alle ondersteunende zaken die nodig zijn om te kunnen excelleren goed geregeld zijn. Inclusief de commerciële ondersteuning en (naast een gevraagd eigen netwerk) toegang tot een fantastisch netwerk van leads in het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding;
 • Je hebt 6 tot 15 jaar werkervaring in een corporate finance, M&A, leveraged finance, private equity, transaction services of corporate/business development omgeving;
 • Je hebt een uitstekend netwerk in private equity, venture capital en andere relevante omgevingen;
 • Je bent self starting, gedreven, commercieel en creatief;
 • Je bent pragmatisch ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Interesse?

Wil je van gedachten wisselen over deze opportunity neem dan contact op met Arian Ververs of Marc van Dijk op 030-8201221. Uiteraard kun je ook je reactie en CV mailen naar jobs@icc-consultants.nl.

Arian Ververs
Arian Ververs
Managing Director
×

Senior Consultant Semipublieke Sector

De functie

Je adviseert onze opdrachtgevers in de semipublieke sector op het gebied van treasury, risk management  en financieringsvraagstukken. Je neemt als externe adviseur deel aan treasurycommissiebijeenkomsten en schakelt waar nodig specialistische kennis van ICC collega’s in. Je bent omzet- en relatieverantwoordelijk en kunt binnen ICC de ‘adviespraktijk semipublieke sector’ succesvol verder uitbouwen.

Het profiel

Je beschikt over uitstekende kennis van en een breed netwerk in de semipublieke sector. Je bent enerzijds commercieel en hebt aantoonbaar adviesopdrachten binnengehaald, anderzijds ben je sterk op de inhoud en wil je resultaten behalen voor je relaties. In de uitvoering van opdrachten kun je snel een specifieke casus doorgronden en bij kandidaat financiers op het juiste niveau proposities voorstellen. Je bent goed in staat adviestrajecten te managen en het overzicht te behouden als je aan veel opdrachten tegelijk werkt. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur finance, economie of bedrijfskunde;
 • Circa 5-10 jaar werkervaring als consultant in de zorg of semipublieke sector;
 • Sterke analytische vaardigheden;
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

Dit bieden wij:

 • Mogelijkheid om binnen ICC adviesverlening aan de semipublieke sector uit te bouwen en verder vorm te geven (klant- en omzetverantwoordelijk);
 • Concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met resultaatafhankelijke beloning;
 • Secundaire voorwaarden als pensioen, lease auto en opleidingsmogelijkheden;
 • Uitstekende commerciële ondersteuning (leads, afspraken, etc);
 • Goede balans werk/privé;
 • Plezierig kantoor met gedreven collega’s in het centrum van Utrecht.

Contact

Wil je van gedachten wisselen over het werken bij ICC of over deze functie neem dan contact op met onze HR Manager Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met motivatie te mailen naar jobs@icc-consultants.nl.

Esther Salomé
Esther Salomé
HR Adviseur / Recruiter