Adviesbureau voor financieringsvraagstukken en het beheersen van rente-, valuta- en commodityrisico's

Betrokken, onafhankelijk van aanbieders en ruim 40 jaar ervaring
in alle sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven

Valutatraining ICC

Na een lange periode van relatief beperkte koersschommelingen is de beweeglijkheid in de grote valutaparen sterk toegenomen. Om deze risico’s zo goed mogelijk te managen in 2023, is dit een goed moment om de eigen werkwijze tegen het licht te houden en de kennis van iedereen binnen het team weer helemaal up-to-date te brengen. De eerstvolgende training is op 31 maart a.s. in Utrecht. Het aantal plekken is beperkt, dus bekijk het programma en meld uzelf en/of teamleden direct aan!

PROGRMMA & INSCHRIJVEN
ICC Research image

Uit de praktijk

Aankondiging partnership 1602 Capital & ICC Consultants

Arian Ververs
Arian Ververs
Managing Director
maandag, 30 januari 2023

ICC Consultants BV en 1602 Capital Partners zijn per 1 januari 2023 een partnership aangegaan om elkaars kennis en expertise te versterken en al hun relaties in de volle breedte te kunnen adviseren op het gebied van M&A, risk management en debt & capital vraagstukken.

Lees verder

Training valutarisico management 31 maart a.s.

Arian Ververs
Arian Ververs
Managing Director
donderdag, 3 november 2022

Na een lange periode van relatief beperkte koersschommelingen is de beweeglijkheid in de grote valutaparen sterk toegenomen. Om deze risico’s zo goed mogelijk te managen in 2023, is dit een goed moment om de eigen werkwijze tegen het licht te houden en de kennis van iedereen binnen het team weer helemaal up-to-date te brengen. 

Lees verder