Waarbij kunnen we u van dienst zijn?

Een financiering die uw bedrijfsstrategie optimaal ondersteunt

Dat is eigenlijk altijd het einddoel. Om daar te komen brengen we op basis van uw wensen, strategie en financiële performance uw financieringsbehoefte en -mogelijkheden in kaart. 

Wilt u snel groeien? Dan richten we ons op een financieringsstructuur die maximale ruimte en flexibiliteit biedt. Wilt u maximaal rendement of gaat u voor cost leadership? Dan zijn de laagste financieringskosten van belang. Wilt u minder risico lopen? Dan gaan we voor een financiering met lang commitment en minder strak gestelde financiële ratio’s. Het is geen keuze voor het één of het ander, maar zoeken naar een optimaal evenwicht waarbij allerlei combinatievormen mogelijk zijn. Wij hebben ervaring met alle soorten financiering in alle sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven en ondersteunen u bij de afwegingen in dit proces.

Desgewenst realiseren we ook de beoogde financieringsoplossing voor u. Dit kan een huisbankfinanciering zijn, een multibank - of clubdealfinanciering of een combinatiefinanciering met alternatieve financiers. Altijd tegen de best mogelijk voorwaarden. Bespreek vrijblijvend uw situatie met ons of download hiernaast de whitepaper; ‘Hoe realiseert u de best mogelijke financiering voor uw onderneming?’ Hierin wordt onze aanpak en werkwijze gedetailleerd beschreven en alle voordelen van het werken met een onafhankelijke debt advisor op een rij gezet.

Stel uw vraag aan

Marc van Dijk

Marc van Dijk

Senior Consultant

DIRECT BELLEN BEL MIJ TERUG VERZOEK DOWNLOAD WHITEPAPER

Waarom kiezen voor ICC?

checkmark

ICC geeft u bankonafhankelijk inzicht in uw financieringsmogelijkheden

checkmark

ICC kan in elke sector uitstekende referenties overleggen

checkmark

ICC beoordeelt meer dan 100 kredietvoorstellen per jaar en kent uw benchmark

checkmark

ICC verbetert ook bestaande financieringsvoorwaarden bij uw huisbank

checkmark

ICC heeft een groot netwerk in de gehele bancaire en non-bancaire financieringsmarkt

checkmark

ICC bespaart u veel tijd en geld en verdient zichzelf ruimschoots terug

Selectie recente opdrachtgevers

HatchTech
Combivliet
Beens Groep
TMA Logistics

Download de gratis whitepaper ‘Hoe realiseert u de best mogelijke financiering voor uw onderneming?’

Recente ontwikkelingen

Financieringsmarkt - update maart 2022

Marc van Dijk
Marc van Dijk
Senior Consultant
woensdag, 9 maart 2022

Links- of rechtsom worden veel bedrijven geraakt door de gestegen energie- en grondstoffenprijzen. Afhankelijk van de energie-intensiteit en/of grondstoffenexposure heeft dit ook impact op de financiering van organisaties op kortere- en langere termijn. Bij veel relaties zien we behoefte aan extra liquiditeit, welke enerzijds ontstaat door stijgende grondstofprijzen en anderzijds door het aanhouden van grotere (strategische) voorraden in verband met strubbelingen in de toeleveringsketens. 

Lees verder

Een financieringstraject met alleen de huisbank

Marc van Dijk
Marc van Dijk
Senior Consultant
donderdag, 16 september 2021

Recentelijk sprak ik een CFO van een middelgroot bedrijf. Een bedrijf met een relatief beperkte financiering dat al jaren bankiert bij een grote Nederlandse bank. Het bedrijf heeft investeringsplannen en voor de invulling van de plannen wenst men gebruik te maken van bancaire financiering. Mede door een prima relatie met de huisbank en beperkt beschikbare tijd van de CFO heeft het bedrijf geen behoefte aan een uitgebreid traject met verschillende banken.  

Lees verder