Ruim 15 jaar toonaangevend in maatwerkfinancieringsoplossingen

Waarbij kunnen we u van dienst zijn?

Financieringen Financieringen

De coronacrisis heeft verstrekkende gevolgen voor het financieringslandschap. Zowel voor de banken als voor het bedrijfsleven zal de wereld er de komende jaren anders uitzien dan voor de crisis. Dit betekent ook dat bestaande financieringsstructuren en –voorwaarden veelal niet meer passend zijn en opnieuw besproken en aangepast moeten worden. Is het niet op uw initiatief, dan zal dit op initiatief van de banken gaan plaatsvinden.
 

Of u nu groeit of juist hard geraakt wordt door de crisis, het regelen van een financiering die in deze tijd uw bedrijfsstrategie optimaal ondersteunt, is een buitengewoon lastige uitdaging. Zeker nu de banken moeilijker financieringen verstrekken en er in toenemende mate gewerkt wordt met non-bancaire financieringen.

Graag bespreken we vrijblijvend uw financieringssituatie. We brengen uw mogelijkheden in kaart en realiseren een maatwerk financieringsoplossing voor u. Wilt u meer weten? Neem contact op met ons op 030-2328200 of per email op [email protected].

 

Waarom ICC?

  • ICC is een onafhankelijke debt advisor voor het midden- en grootbedrijf
  • ICC heeft 20 jaar ervaring en kan in elke sector uitstekende referenties overleggen
  • ICC beoordeelt meer dan 100 kredietvoorstellen per jaar en kent uw benchmark
  • ICC verbetert ook bestaande financieringsvoorwaarden bij uw huisbank
  • ICC realiseert langjarig commitment, tegen nu nog betaalbare tarieven
  • ICC heeft een groot netwerk in de gehele bancaire en non-bancaire financieringsmarkt
  • ICC bespaart u veel tijd en verdient zichzelf ruimschoots terug

Wilt u alle “ins & outs” van een succesvol financieringsproces weten? Vraag dan hieronder de whitepaper ‘Hoe realiseert u de best mogelijke financiering voor uw onderneming?’ aan.